Publiserte artikler

Velasco overtar Argentina

Julio Velasco

World of Volley melder at Irans volleyballforbund har løst herrelandslagets trener Julio Velasco fra kontrakten slik at han kan overta sitt opprinnelige hjemland Argentinas landslag. Velasco har hatt stor suksess med Iran og brakt laget til topps i Asia. De norske landslagsspillerne kan bekrefte Irans kvalitet etter møtet med laget i en turnering i Slovenia i 2012. Velascos kontrakt med Iran løp opprinnelig til etter OL i 2016, men Iran har valgt å følge Velascos ønske om å gå før tiden. Les World of Volleys melding her. Argentina har stått uten trener siden Javier Weber uventet måtte forlate jobben i desember. Da hadde han trent laget siden 2009 med til dels gode resultater. Se her.

Volleyball.it melder forøvrig at Iran nå har en komprimert kandidatliste på ny trener. Den skal inneholde disse seks navnene: Hugh McCutcheon, Lorenzo Bernardi, Vladimir Alekno, Andrea Anastasi, Raul Lozano og Silvano Prandi.

Legg igjen en kommentar