Publiserte artikler

Trenerskifte i Japan

Gary Sato er ikke lenger Japans landslagstrener

Vi meldte i fjor vinter at USAs tidligere assisterende landslagstrener Gary Sato var ansatt som den første utenlandske landslagstrener for Japans menn. Nå melder flere medier at treneroppdraget ikke ble særlig langvarig. På en pressekonferanse i Tokyo i går meldte nemlig det japanske volleyballforbundet at Masashi Nanbu var ansatt som ny trener for mennene.

Japans menn har hatt en del dårlige sesonger, og det var håpet at Sato skulle ta laget opp på et høyere nivå. Men etter at laget ble sist i World League og heller ikke greide å kvalifisere seg til høstens VM for første gang på 53 år, sprakk tydeligvis forbundets tålmodighet. Den nye treneren har stor erfaring som klubbtrener. Du kan lese saken på World of Volley her. Se også meldinger i The Japan Times her og her.

Legg igjen en kommentar