Publiserte artikler

Europacupdager

Inneværende og neste uke er igjen satt av til europacup. Alle de tre cupene er i sving med siste kampdag denne uken i kveld. Begge de to lagene med norske innslag har spilt sine kamper, og begge kampene har gått til avgjørende sett. Mathias Loftesnes og hans belgiske lag Euphony Asse-Lennik vant sin kamp hjemme mot Istanbul BBSK med 20-25, 25-21, 21-25, 25-17, 15-13. Mens polske Impel Wroclaw, som trenes av Tore Aleksandersen og Martin Wathne Frydnes, måtte gi tapt for laget som slo Stod, franske St. Cloud Paris Stade Francais, med 30-32, 25-18, 22-25, 25-22, 12-15. Begge disse lagene spiller i Challenge Cup, og her er det kvartfinalene som spilles. Det skulle være mulighet for begge lagene til å ta seg videre. Resultatene ligger her.

I CEV-cupen spilles noe som heter Challenge Round. Åtte lag gjenstår i hver klasse, og etter det er det semifinaler og finale, altså ikke final four. Resultatene finner du her.

Champions League har nå de siste oppgjørene før de tre lagene som skal til final four i tillegg til arrangørlagene er funnet. Runden heter Playoff 6. Den har gitt disse resultatene i første kamp tirsdag og i går:
Kvinner
Omichka Omsk Region-Eczacibasi VitrA Istanbul 1-3

Menn
Jastrzebski Wegiel-Asseco Resovia Rzeszow 3-0

Se alle resultatene her. Som vanlig vises kamper på laola1.tv. Se her.

Legg igjen en kommentar