Publiserte artikler

Isak får oppmerksomhet

Isak Helland-Hansen

Rossvolls lovende volleyballspiller Isak Helland-Hansen ble sist høst rammet av hjertestans etter en volleyballtrening. Heldigvis fikk han kyndig hjelp i løpet av kort tid, og etter at en hjertedefibrillator ble operert inn i brystmuskulaturen, kunne han gradvis begynne å trene volleyball igjen. Nå har legene tillatt ham å trene for fullt, etter at han i en periode ikke skulle løfte venstre arm. Og treningene har gitt så gode resultater at han ble kåret til MVP i mixklassen i NM forrige helg, og sist helg var han sterkt bidragende til at Rossvoll vant regionsmesterskapet i Hordaland. Så ingen vil bli særlig overrasket om Isak følger i storebror Asks fotspor og blir en av Nyborgs og landslagets viktige spillere.

I forbindelse med regionsmesterskapet hadde begge de store bergensavisene merket seg Isaks come back og fulgte opp med store artikler. Du kan lese BTs her, BAs her.

Legg igjen en kommentar