Publiserte artikler

Stod nordiske mestere

Stod Volley, årets nordiske mestere. Foto: Andreas Gustafson

Stod Volley gjentok prestasjonen fra i fjor og vant det nordiske klubbmesterskapet NCC. I år gikk de ubeseiret gjennom turneringen i Gislaved i Sverige og ga fra eg bare ett sett. Det kom mot toeren fra arrangørklubben. De, på sin side, tok sølv på bedre settforskjell enn treeren Oslo Volley og lag nr. 4, Holte Volley. Alle disse tre lagene ble stående med en seier og to tap. Vi gratulerer Stod med mesterskapet!

I mennenes turnering var det jevnere med mange tette sett og mye godt spill. Her tok Falkenberg Sveriges første seier i NCC med ett sett bedre score enn fjorårsvinner Nyborg. Begge hadde to seire og ett tap. Også på bronseplass måtte settforskjell avgjøre hvem som skulle få medaljen. Den gikk til Middelfart, mens arrangørklubben Marienlyst måtte nøye seg med sisteplass.

Du finner resultatene hos NEVZA her. Trønder-Avisa har reportasje her, Falkenberg her. Mer kan leses hos det svenske forbundet her, på Nyborgs facebookside her, og i Bergensavisen her.

Legg igjen en kommentar