Publiserte artikler

Favør Stod

Stod Volley har det nordiske klubbmesterskapet i egne hender etter at laget i dag slo sine norske rivaler Oslo Volley 3-0 (25-19, 25-13, 25-19) i sluttspillet som går i Gislaved i Sverige. Etter at den andre kampen i dag ga seier til Gislaved med 3-0 over Holte Volley, trenger Stod å vinne to sett i sin siste kamp i morgen mot Holte. Det forutsetter at Gislaved slår Oslo 3-0, med 3-1 til Gislaved og Stod, står de to lagene med samme settforskjell og det må telles baller. Resultatene fra turneringen i Gislaved finner du her. Du kan lese artikkel i Trønder-Avisa her. Gislaveds hjemmeside med link til streaming av morgendagens kamper finner du her.

For Norges representant i mennenes mesterskap i Odense i Danmark er ikke situasjonen like lys etter at Nyborg VBK i dag tapte 1-3 (15-25, 28-26, 26-28, 23-25) for Falkenberg fra Sverige. Selv med klar seier over Marienlyst fra Danmark i morgen og Falkenbergtap mot Middelfart, vil ikke Nyborg ha god nok settforskjell til å gå til topps. Marienlyst kan imidlertid komme likt på sett med Falkenberg, men mest sannsynlig går Falkenberg til topps, spesielt som Nyborg er sugne på seier mot hjemmelaget for å kapre sølvmedaljene. Les om kampen på Nyborgs Facebooksider her.

Legg igjen en kommentar