Publiserte artikler

Til VM i Polen?

Firmaet SportTeamConnect, som blant andre ting organiserer treningsleirer i flere sportsgrener, formidler kontakt mellom klubber og spillere og trenere, gir treningsveiledning, for å nevne noe, organiserer også reiser til store idrettsbegivenheter. Daglig leder Darek Marszalek er kjent for mange som volleyballmenneske, og med sin polske bakgrunn ønsker han nå å legge opp til reiser i forbindelse med VM for menn i Polen. Dette blir da et opplegg hvor det betales for en pakke hvor alt er dekket etter at flyturen til Polen er betalt. Han frister blant annet med åpingsseremonien og åpningskampen mellom Polen og Serbia 30. august. Dette vil skje utendørs på fotballens nasjonalstadion i Warszawa med plass til 65.000 tilskuere, og med volleyballinteressen som er i Polen, er det ikke usannsynlig at tribunene blir fullsatte.

I Dareks henvendelse til volleynytt skriver han følgende:  «Under oppholdet garanteres en opplevelse som aldri glemmes. For et lag og/eller en utøver/deltager vil det bli et lærerik opphold, både sportslig og sosialt. Vårt mål er å imøtekomme kundenes forventninger, ikke minst tilpasse trenings -og matchingsopplegg, samt tilby et vellykket opphold inkludert flotte bo -og treningsforhold, samt godt kjøkken og alt annet som gjør våre samlinger til uforglemmelige minner som aldri kan viskes bort.

Ikke vent, kontakt oss fortest mulig!»

SportTeamConnects hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar