Publiserte artikler

NCC-sluttspill

Til helgen skal Stod Volley og Nyborg VBK forsøke å forsvare sine titler fra i fjor i NEVZA Club Championship, NCC, det nordiske klubbmesterskapet. Begge lagene vant sluttspillet i fjor på bortebane, Stod i Holte, Nyborg i Falkenberg. Heller ikke i år spilles noen av sluttspillene i Norge. Stod reiser til Gislaved, et tettsted sør-øst for Göteborg, mens Nyborg skal spille sine kamper i Marienlystcentret i Odense på Fyn, der Marienlyst er hjemmelag. Begge de norske lagene møter to av lagene de møtte i sluttspillet i fjor, mens det tredje er nytt. For Stods vedkommende er arrangørlaget Gislaved et nytt bekjentskap, mens Holte Volley fra Danmark og ikke minst Oslo Volley er gamle kjenninger. Oslo møtte forøvrig Gislaved i gruppespillet og tapte der, men Oslo kom seg videre til sluttspillet som beste toer. I Nyborgs pulje er Middelfart fra Danmark nye fra i fjor, mens både Marienlyst og Falkenberg deltok den gang også og ble slått i to svært spennende og gode femsettskamper.

Sluttspillet går over tre dager og hvert lag spiller en kamp pr. dag. Stod møter hjemmelaget Gislaved i morgen kl. 18:00, mens Oslo spiller mot Holte kl. 20:00. Nyborgs første kamp er mot Middelfart i morgen kl. 20:30. Kampprogrammet ellers ser du her for kvinnene, her for mennene. Les også hva det svenske forbundet skriver her. På Marienlysts hjemmeside er Nyborg presentert, les her. Vi vet ikke om det blir streaming fra kampene, sjekk i så fall Gislaveds hjemmeside her for kvinnekampene.

Vi kan ellers nevne at Tim Kaaber vil være norsk dommer i Odense, om der er norsk dommer i Gislaved, har vi ikke mottatt informasjon om.

Legg igjen en kommentar