Publiserte artikler

Trenerskifte i Danmark

Nye trenere for Danmarks menn: Mikael Trolle t.v. og Sven Brix

Etter at Fred Sturm fra USA i desember sluttet som trener for det danske herrelandslaget etter 10 år i stillingen, har jobben stått ubesatt. Men nå er det klart at Mikael Trolle overtar som landslagstrener med Sven Brix som assistent. I motsetning til det som var tilfelle med Sturm, vil de to ikke bli ansatt i hel stilling som trenere. I stedet vil de fortsette i sine vanlige stillinger i det danske volleyballforbundet, Trolle som sportsdirektør, Brix som talent- og elitesjef. Trenerjobbene vil altså inngå i de stillingene de alt har.

Det er to trenere med rutine det danske forbundet ansetter. Trolle var trener for mennenes landslag i perioden 1990-2002, mens Brix har vært enten hovedtrener eller assistenttrener for kvinnenes landslag i årene 1989-2012. Du kan lese mer på det danske forbundets sider her.

Legg igjen en kommentar