Publiserte artikler

73 seire på rad

Kim Yeon Koung og de andre Fenerbahçestjernene jubler etter seieren over Vakifbank

Det tyrkiske kvinnelaget Vakifbank Istanbul, som blir trent av den italienske landslagstreneren til de tyske kvinnene, Giovanni Guidetti, har hatt en fantastisk rekke med kamper uten tap. Laget, som i tillegg til den tyrkiske ligaen også har deltatt i Champions League og i VM for klubblag, hadde inntil i går spilt 73 kamper på rad uten tap. Men i går ble seiersrekken brutt, og det var et annet tyrkisk storlag fra Istanbul som sto for bragden. Fenerbahçe vant attpå til 3-0 (25-22, 25-22, 25-19) i gårsdagens seriekamp. Dermed deler Fenerbahçe og Vakifbank tabelltoppen i Tyrkia, begge med 38 poeng etter 14 kamper. Du kan lese mer om kampen og se video her eller her.

Legg igjen en kommentar