Publiserte artikler

Europacupresultatene

De siste kampene i denne runden av de tre europacupene ble spilt ferdig i går. I Champions League ble det spilt to kamper der utfallet måtte avgjøres med golden set, en i hver klasse. I kvinneklassen tok Omichka Omsk Region seg videre til Playoff 6 på bekostning av Prosecco Doc-Imoco Conegliano med 15-10 i golden set etter at begge lagene hadde vunnet de ordinære kampene 3-0 hjemme. Med dette resultatet står Italia uten lag i kvinnenes final four for første gang på 31 år, se her, der du også finner oppsettet for Playoff 6, det vil si runden hvor de tre lagene som går til final four sammen med arrangørlaget Rabita Baku.

Mennenes avgjørende golden set ple spilt mellom to italienske lag der hjemmelaget Copra Elior Piacenza foran 3.422 tiskuere slo Lube Banca Marche Macerata 15-13, også her etter at hjemmelagene hadde vunnet 3-0. Neste runde går nå uke 6 og 7, og de tre totalvinnerne går til final four i Tyrkia 22.-23. mars der Halkbank Ankara er det fjerde laget, les mer her.

I CEV-cupen skal en såkalt Challenge Phase spilles i ukene 6 og 7. Her møter lagene som vant kvartfinalene denne uken hvert sitt lag som ble utslått etter puljespillet i Champions League. Oppsettet finner du her.

Og i Challenge Cup skal kvartfinalene spilles på samme tid. Kampoppsett her.

Legg igjen en kommentar