Publiserte artikler

MVGS

I morgen starter årets Mesterskap for Videregående skoler, MVGS. Mesterskapet vil bli avviklet i Førde, der ni baner i Førdehuset står til disposisjon. I alt er det det påmeldt rundt 55 lag fra hele landet. Disse er fordelt på tre klasser: kvinner, menn og miks. Åpningsseremonien vil være i morgen kl. 13:00, og deretter vil kampene være i gang fra kl. 13:30. Finalene vil gå søndag med miksfinalen kl. 11:30, kvinnefinalen kl. 13:00 og mennenes finale kl. 14:30.

For deltakerne vil det også bli anledning til å se volleyball på et trolig enda høyere nivå enn de selv presterer. Lørdag kl. 17:00 vil Førde VBK spille seriekamp i Mizunoligaen mot Randaberg IL, en kamp som kan bli jevn og spennende.

Du kan lese mer om MVGS på Førdes hjemmesider her. Kampresultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar