Publiserte artikler

Europacupavgjørelser

Tim Kaaber, dømte NM-finale lørdag, onsdag dømmer han viktig europacup

Tirsdag, onsdag og torsdag vil det bli spilt avgjørende kamper i alle de tre europacupene. Det er da returkamper både i Playoff 12 i Champions League, i kvartfinalene i CEV-cupen og i åttendedelsfinalene i Challenge Cup. Norske innslag blir det i mennenes Challenge Cup der Tim Kaaber er førstedommer når Mathias Loftesnes og hans Euphony Asse-Lennik fra Belgia skal forsøke å snu 0-3 på bortebane mot greske Ethnikos Alexandroupolis til seier med dårligst 3-1 og deretter vinne golden set. Norsk blir det også i kvinnenes Challenge Cup der trenerne Tore Aleksandersen og Martin Wathne Frydnes skal lede Impel Wroclaw fra Poelen til minst ett poeng mot Hermes Oostende fra Belgia. Med klare 3-0 til Impel på bortebane, har de favorittstempelet også på hjemmebane.

Alt om kampene finner du ved å gå inn på CEVs hjemmeside her og søke deg videre. Mange kamper vil bli vist på laola1.tv, se her.

Kommentarer (2)