Publiserte artikler

Anapa

Norsk møte i Anapa. Solhaug angriper mot Retterholt. Foto: CEV

Det ble ingen suksess for de to norske lagene som har deltatt i CEVs satellitturnering i sandvolleyball i Anapa i Russland. Etter at Daniel Bergerud og Svein Solhaug hadde slått Lars Retterholt og Henning Kjemperud Olsen 2-0 (21-11, 21-12) i det innbyrdes norske oppgjøret i første hovedserierunde, ble det bare tap for de norske. Russerne Velichko-Golovin slo Retterholt-Kjemperud 2-0 (21-12, 21-12) i kampen om å unngå 13. plass, og i andre runde slo et annet russisk lag, Koshkarev-Bykanov, Bergerud-Solhaug 2-0 (21-10, 21-13), før nordmennene ble slått ut av turneringene med sitt andre tap av Dziadkou-Vishneuski fra Hviterussland. Resultatet var 2-0 (21-9, 21-18) til hviterusserne.

Dermed endte Bergerud-Solhaug som nr. 9 i turneringen, Retterholt-Kjemperud ble nr. 13. Hjemmelagene gjør det ellers sterkt i turneringen. Koshkarev-Bykanov og Semenov-Krasilnikov er i hver sin semifinale. Og i kvinneklassen var tre av fire lag i tredje runde russiske. Du finner alt om turneringen her.

Legg igjen en kommentar