Publiserte artikler

Norsk møte

Retterholt-Kjemperud blir intervjuet etter kvalifiseringsavansement. Foto: CEV

I årets første satellitturnering i sandvolleyball i CEV-regi i Volley Grad Sport Center i Anapa i Russland, har de to norske lagene som deltar havnet i den situasjonen at de møter hverandre allerede i første runde. Det betyr at enten Daniel Bergerud-Svein Solhaug eller Lars Retterholt-Henning Kjemperud får en ekstra lang vei til topps i den seksten lags store innendørsturneringen. Men på den positive siden er at det ene laget ikke kan bli dårligere enn nr. 9. Som kjent er Bergerud-Solhaug direktekvalifisert for hovedrunden. Retterholt-Kjemperud møtte et italiensk lag i kvalifiseringen, men etter at de norske hadde vunnet første sett, trakk italienerne seg på grunn av skade. Dermed var det hovedrunde også for dette paret.

I dag spilles første og andre runde i begge klassene, samt kampen om å unngå trettendeplassen. I morgen er det nye plasseringskamper før semifinalene og finalene spilles søndag. Siden Anapa ligger tre timer foran oss, er de godt i gang med kampene som spilles på en bane i hver klasse etter hverandre. Det norske oppgjøret er det sjuende i første runde, så antatt starttid vil være ca. kl. 11 norsk tid.

Du finner resultatene fra turneringen her.

Legg igjen en kommentar