Publiserte artikler

Sandstart

Et inntrykk av innendørshallen i Anapa. Foto: CEV

Det er tidlig sesongstart for sandvolleyballfolket i år. Det europeiske forbundet CEV innleder med en innendørs satellitturnering i den russiske byene Anapa ved Svartehavskysten. Turneringen startet i går med nasjonskvalifisering for en del russiske lag på herresiden. I dag spilles kvalifisering for mennene for å finne hvilke åtte lag som skal supplere de åtte som allerede er klare for hovedrunden i kraft av rankingpoengene. Hos kvinnene er bare seksten lag påmeldt, så der trengs ingen kvalifisering. Begge klassene starter hovedrunden i morgen.

Norge har to lag påmeldt til turneringen, og begge lagene er klare for hovedrunden. Daniel Bergerud og Svein Solhaug var direkte kvalifisert, mens Lars Tveit Retterholt og Henning Kjemperud Olsen var satt opp med kamp i dagens kvalifisering. Denne slapp de imidlertid å spille, siden motstanderne Monduzzi-Galli fra Italia meldte skadeforfall. Dermed blir det hovedrunde også på Retterholt-Kjemperud i morgen. Ingen norske kvinnepar er med i Anapa.

CEVs side fra turneringen finner du her.

Kommentarer (1)