Publiserte artikler

Seriehelgen

Mennenes første kamper i Mizunoligaen i 2014 førte til en del endringer på tabellen. Lederlaget Koll Volley topper fortsatt etter to kamper på Vestlandet, men Nyborg har rykket forbi både Tromsø og Førde og er nå nr. 2, mens Tromsø, som hadde spillefri, har falt tilbake til femteplass. I bunnen førte Kristiansunds seier over NTNUI til at de rykket opp fra nedrykksplass til å være nr. 6. Den siste plassen innehas nå av Oslo Volley, som tapte begge sine to kamper på Vestlandet.

Fortsatt halter tabellen. Koll har for eksempel spilt fire kamper mer enn Nyborg, så i øyeblikket er det Nyborg som ligger best an med sitt ene tap så langt, mens Førde har to. Men det kan ta en stund før de andre lagene kan overta en eventuell ledelse. Neste eliteserierunde er om to uker, og da spiller Koll to kamper mens Nyborg og Førde har en, dermed har Koll mulighet til å øke forspranget ytterligere.

Koll viste ellers denne helgen at de forsvarer sin topposisjon ved å slå et fortsatt feriepreget Førde klart 3-0. Søndag møtte imidlertid Koll et svært velspillende Nyborg og måtte gi tapt med de samme sifrene. Randaberg befestet også sin solide sesong så langt ved å slå NTNUI, men de måtte gi fra seg et poeng i 3-2-seieren.

Hos kvinnene kom det ingen store overraskelser. Topplagene Oslo Volley og Stod Volley vant 3-0 i sine bortekamper mot UiS Volley. I en viktig kamp om å være best bak de to store, slo Førde Koll 3-0 på hjemmebane og inntok dermed tredjeplassen.

Helgens resultat med tabeller finner du her for kvinnene og her for mennene.

Legg igjen en kommentar