Publiserte artikler

NM-oppkjøring

Mens begge kvinnefinalistene og Førde hos mennene har seriekamper denne helgen, er BK Tromsø det eneste herrelaget som har spillfri i eliteserien. Førde har attpå til to kamper, de møter Koll Volley lørdag og Oslo Volley søndag. BK Tromsø må derfor finne andre måter å forberede seg til NM-finalen på, ikke minst siden forrige seriekamp kom så langt tilbake som 15. september. En drøy måned uten kamper blir derfor i meste laget. Løsningen for laget har blitt å reise til Brøstadbotn for å trene og spille internkamp. Laget drar til Dyrøy kommune ikke bare fordi trener Edgar Broks kommer fra Brøstadbotn og ting dermed enkelt lar seg organisere. Men også fordi det ikke er treningsmuligheter i Tromsø denne helgen på grunn av en stor håndballturnering. Les her.

I neste uke drar laget til Oslo to dager før finalekampen. Da skal de ha en treningskamp mot Koll og får kanskje vurdert hvor de står sammenlignet med Førde. BK Tromsø har ellers søkt Tromsø kommune om økonomisk støtte til kampen. Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar