Publiserte artikler

Åpen TVN-samling

Helgen 24.-26. januar er det åpen samling hos Toppvolley Norge for ungdommer født i 1998. Ledelsen i TVN ønsker å gjøre dette kjent direkte til spillere, trenere, oppmenn, ledere eller foresatte, kontaktpersoner, NVBF sine regionsansatte og andre med tilhørighet.

Det er viktig for TVN at foresatte involveres tidlig i ungdommens skolevalg. TVN ønsker å forsterke dette med å tilby foresatte utgiftsdekning om de reiser sammen med kandidaten til åpen samling. Dette er først og fremst et tilbud hvor målgruppen er foresatte som ønsker å gjøre seg kjent med skole, internat og sportslig tilbud ved Toppvolley, samt ungdom som vurderer å søke Toppvolley skoleåret 2014-2015.

Toppvolley vil som vanlig dekke 50% av reiseutgiftene og fritt opphold for de av ungdommene som reiser uten foresatte. Kandidater fra Rogaland mottar ingen reisekompensasjon, men vil få fritt opphold.

Se ellers invitasjon i dokument her. Toppvolleys hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar