Publiserte artikler

Begge juniorlagene videre

Jentene jubler etter seier mot England og avansement. Foto: CEV

Begge de to norske lagene som har spilt kvalifisering til junior-EM i helga, har gått videre til andre runde 24.-27. april. Guttene i U20 har enkelt vunnet sine to kamper i puljen i Kettering i England, sist ved å slå hjemmelaget 3-0 (28-26, 25-13, 25-20). Ved å vinne puljen går dermed laget til en relativt lettere andrerundepulje i Romania, der de i tillegg til hjemmelaget møter Danmark og Spania. Fra denne puljen har de to muligheter til å gå til sluttspillet. Enten ved å vinne puljen, eller ved å bli nr. 2 og deretter møte tre andre puljetoere 10.-13. juli. Du kan lese referat fra Norges hovedleder i England, Jonas Kvalen, her, reportasje hos det engelske forbundet her.

Jentelaget i U19 gjorde også jobben og kvalifiserte seg videre til andre runde fra puljen i Katrineholm. Etter tapet for Latvia i første kamp, har laget spilt imponerende godt og sikret seg andreplassen i puljen da de i går slo England klart 3-0 (25-11, 25-14, 25-22). Etter som Latvia slo Sverige 3-1, ble Latvia vinner av puljen og spiller andre runde i Serbia, mens Norge skal dra til Kroatia og møte Portugal og Tyrkia i tillegg. Du kan lese mer hos CEV her og hos det svenske forbundet her.

Kommentarer (1)