Publiserte artikler

Guttene videre

Den norske troppen er strålende fornøyd med dagens seier i Sverige. Foto: CEV

Det ble en god dag for de norske lagene som spiller EM-kvalifisering for juniorer. Guttene i U20 er sikret å gå til andre runde selv uten å ha spilt. Det skyldes at England slo Aserbajdsjan 3-0 i dag. Dermed er England og Norge garantert å ta de to plassene som gir avansement allerede før morgendagens kamp i engelske Kettering. Kampen Norge-England vil imidlertid avgjøre i hvilken pulje de to lagene havner i runden som går 24.-27. april. Vinneren vil møte Danmark, Romania og Spania i en pulje som spiller i Romania, mens kampens taper drar til Bulgaria og møter hjemmelaget samt Hellas og Nederland, noe vi vil anse for et dårligere alternativ.

De norske U19-jentene ordnet seg også et fint utgangspunkt for videre avansement i dag da de slo de svenske hjemmefavorittene 3-0 (25-21, 25-20, 25-16) i Katrineholm i dag. Latvia ser ut til å vinne puljen etter 3-1 mot England i dag, men om de norske jentene greier biffen mot England i morgen kl. 15, bør en av de to plassene som gir andrerundespill være innen rekkevidde. Du kan lese mer om kampen her og her.

Legg igjen en kommentar