Publiserte artikler

Kristiansand får EM

Det europeiske volleyballforbundet, CEV, har offentliggjort sandvolleyballturneringene som skal foregå i CEV-regi i 2014. Det viser seg da at EM U18, det vil si mesterskapet for spillere født 1997 og senere, vil bli arrangert i Kristiansand i dagene 21.-24. august.

Seniorenes EM skal foregå i Roma 3.-8. juni, mens sesongen ellers vil inneholde et stort antall Masters-og Satellitturneringer, i tillegg til en ny runde Continental Cup som fører fram til deltakelse i OL i Rio i 2016. Sandvolleyballsesongen i CEV får ellers en rekordtidlig start med en innendørs Satellitt i Anapa i Russland 15.-19. januar. Du kan lese mer om CEVs sandvolleyballsesong 2014 her.

Det internasjonale forbundet FIVB har også lagt ut sine kalendere for 2014, og sandvolleyballkalenderen viser gledelig nok at Stavanger er med igjen 24.-29. juni, se her.

Legg igjen en kommentar