Publiserte artikler

Europacup – Stod ute

Det begynte så lovende, Stod Volley bestemte alt i første sett mot Saint-Cloud Paris Stade Français i returkampen i Challenge Cup i går og tok dette settet med klare 25-15. Men så var det dessverre stopp. Stod hadde trengt bare ett sett til for å få golden set og to får å gå til åttendedelsfinale, men laget fra Paris tok de tre neste 25-16, 25-20, 25-15, og dermed var europacupeventyret over for det siste norske laget for denne sesongen. Men Stod har gjennom innsatsen de to siste sesongene vist at de er virkelig å regne med i Europa.

I Champions League ble mennenes siste puljekamper spilt i går, og i dag er trekningen til playoff 12 foretatt og de som skal arrangere final four er utpekt. Når det gjelder det siste, blir det Halkbank Ankara hos mennene og Rabita Baku som får denne hjemmebanefordelen i mars. Trekningen til playoff 12 ga ellers følgende utfall (laget som starter hjemme nevnt først):
Kvinner
Prosecco Doc-Imoco CONEGLIANO (ITA) – Omichka OMSK REGION (RUS)
Atom Trefl SOPOT (POL) – Eczacibasi VitrA ISTANBUL (TUR)
RC CANNES (FRA) – Galatasaray Daikin ISTANBUL (TUR)
Igtisadchi BAKU (AZE) – VakifBank ISTANBUL (TUR)
Dinamo MOSCOW (RUS) – Dinamo KAZAN (RUS)
Volero ZÜRICH (SUI) – RebecchiNMeccanica PIACENZA (ITA)

Menn
BERLIN Recycling Volleys (GER) – Zenit KAZAN (RUS)
Lube Banca Marche MACERATA (ITA) – Copra Elior PIACENZA (ITA)
TOURS VB (FRA) – JASTRZEBSKI Wegiel (POL)
Asseco Resovia RZESZOW (POL) – Knack ROESELARE (BEL)
Noliko MAASEIK (BEL) – Diatec TRENTINO (ITA)
Budvanska Rivijera BUDVA (MNE) – Belogorie BELGOROD (RUS)

Du kan lese mer hos CEV her.

Legg igjen en kommentar