Publiserte artikler

Stod er klar

I kveld spilles returoppgjøret i CEVs Challenge Cup mellom Stod Volley og franske Saint-Cloud Paris Stade Français. Kampen går i Steinkjerhallen kl. 19:00, og i følge Stod Volleys hjemmeside vil kampen bli vist streamet her. Som kjent vant Stod overraskende bortekampen 3-2 (25-22, 19-25, 18-25, 25-21, 15-9), og er altså garantert å gå videre med seier i kveld. Blir det tap 2-3, må det spilles et «golden set» til 15 poeng, og vinneren går videre til åttendedelsfinalen, altså like langt som Stod gikk i fjor. Vinner Saint-Cloud 3-0 eller 3-1, er det de som går videre.

Det mobiliseres selvsagt stort i Stod og Steinkjer for å få full oppbacking fra tribunen. Du kan les mer på Stods hjemmesider her, og på deres facebooksider her. Se også artikler i Trønder-Avisa her og her. CEVs hjemmeside for turneringen er her.

Vi kan ellers nevne at en nordmann allerede er klar får åttendedelsfinalen i den samme cupen. Mathias Loftesnes og hans belgiske Euphony Asse-Lennik slo i går Volej Brno 3-2 hjemme etter å ha ligget under 0-2. De vant 3-2 borte også, så avansementet hang i en tynn tråd. De siste norske som skal i aksjon i denne cupen er Tore Aleksandersen og Martin Wathne Frydnes, som er trener og assistenttrener for Impel Wroclaw fra Polen. De spiller kamp i morgen mot VC Oudegem fra Belgia.

Legg igjen en kommentar