Publiserte artikler

Danmarks landslagstrener slutter

Fred Sturm i aksjon med det danske landslaget

Etter ti år som trener for det danske herrelandslaget, slutter nå Fred Sturm. Etter det vellykkede europamesterskapet i Danmark i høst, har ikke det danske volleyballforbundet lenger mulighet til å ha en landslagstrener på fulltidsbasis, etter som landslaget i tiden framover ikke kommer til å være samlet i fem måneder i året.

Fred Sturm er fra USA, og han trente USAs herrelandslag i perioden 1991 til 1996. Det beste OL-resultatet var en bronsemedalje i 1992. Fra 1996 til 1992 var han klubbtrener i Kroatia, og etter det hadde han ansvaret for et universitetslag i USA før han overtok Danmarks landslag på sin femtiårsdag 1. januar 2003. Og med avansement til åttendedelsfinalen i EM, må Danmark sies å ha hatt vellykket utbytte av trenerinvesteringen.

Det danske forbundet er nå på jakt etter ny trener. Du kan lese mer på det danske forbundets nettsider her, hos CEV her.

Legg igjen en kommentar