Publiserte artikler

Champions League kvinner

I dag spilles alle puljekampene i den sjette og siste runden i Champions League for kvinner. Som vi tidligere har meldt er allerede elleve av de tolv lagene som skal videre til playoff 12 klare. Og til den siste er Atom Trefl Sopot på det nærmeste i havn, de trenger bare et sett. Men siden arrangørlaget av final four velges blant de tolv playofflagene, vil det også bli plass til en puljetreer, så helt meningsløse er ikke de andre kampene. Og vinnerne av puljen får også en antatt lettere motstander i playoff, etter som de da møter en puljetoer.

Som vanlig vises det meste på laola1.tv. Den første kampen i dag starter kl. 13:00 og er mellom Omichka Omsk Region og Rabita Baku. Følg med her. Live oppdatering av resultatene får du her.

Legg igjen en kommentar