Publiserte artikler

Nyborg poengvinnere

Nyborg ble eneste lag som gjennomførte NVBFs miniturneringer i Mizunoligaen uten å gi fra seg poeng. De vant alle sine kamper, 3-1 mot NTNUI og 3-0 mot Randaberg og Førde. Tromsø lå også an til å vinne turneringen i Oslo uten tap etter at de slo Koll 3-2 lørdag. Men i går gikk de på et uventet tap 0-3 mot Kristiansund, og dermed er Koll igjen på tabelltoppen foran Tromsø, mens Nyborg rykket opp til tredjeplass. Fortsatt er tabellen noe uoversiktlig på grunn av ulikt spilte kamper, men tre lag står nå med bare ett tap, ingen har vunnet alt. De tre som ligger best an er Førde, Koll og Nyborg. NTNUI er havnet sist etter helgens kamper, men den første seieren nærmer seg etter tre 2-3-tap.

Poenguttellingen i helgen ble som følger:
Nyborg 9 poeng
Koll 7 poeng
Førde 6 poeng
Tromsø 5 poeng
Oslo og Kristiansund 3 poeng
Randaberg 2 poeng
NTNUI 1 poeng

Resultater og tabell finner du her. Poengutdelingen på enkeltspillerne i kampene finner du her. Avisreportasjer fra helgens kamper finner du i BT her, iTromsø her, og i Bygdebladet her.

For Førde var denne turneringen innledningen på en hektisk periode. Etter siste kamp søndag ble det hjem å pakke før de ved midnatt satte seg på buss til Gardermoen for å fly videre til Novy Urengoy via Riga og Moskva. I Novy Urengoy i Sibir skal de onsdag spille europacupkamp mot Fakel, og hjemme er de først fredag. Lørdag skal de så spille seriekamp mot Kristiansund i Førdehuset. Du kan lese mer på hjemmesidene til Førde her.

Legg igjen en kommentar