Publiserte artikler

Jevnt i Japan

Før den siste dagen i Grand Champions Cup for menn i Tokyo har det jevnet seg ut i toppen. Etter at Brasil, som hadde vunnet sine tre første kamper med full pott, i dag ga fra seg en 2-0-ledelse mot Russland og tapte 2-3, kan tre lag teoretisk gå til topps i prestisjeturneringen. Bak Brasil med 10 poeng følger nemlig Russland og Italia, begge med 8.

I morgen møter Brasil Italia i dagens første kamp, og med seier til Brasil er alt avgjort. Men vinner Italia og tar full pott, er det kampen etterpå, mellom Russland og USA som vil avgjøre turneringen. Den siste kampen mellom vertslandet Japan og Iran vil ikke bety annet enn at Iran muligens kan klatre fra sin femteplass. Japan blir uansett nr. 6 og sist.

Du kan følge live oppdatering av kampene her. Eurosport har satt av nesten fire timer til de to første kampene fra kl. 8:34, se sendeskjema her.

Legg igjen en kommentar