Publiserte artikler

Brasil vant Grand Champions Cup

Brasils kvinnelandslag kan juble nok en gang. Foto: FIVB

Kvinnenes turnering med de fire kontenentalvinnerne Brasil, USA, Russland og Thaliand, samt arrangørlandet Japan og wild card-laget Den Dominikanske Republikk, ble vunnet av Brasil etter at de slo Japan 3-0 (29-27, 25-14, 25-18) i den avgjørende kampen i dag. Brasil gikk dermed til topps i Grand Champions Cup for andre gang, noe ingen andre lag har gjort. Laget var uten poengtap på de fem kampene og fikk dermed maksimale 15 poeng. På plassen bak fulgte USA med 10 etter 3-1-seieren over Den Dominikanske Republikk, mens bronsemedaljene gikk til Japan med 9 poeng. Europas representant Russland ble nr. 4 selv om de fikk et historisk tap for Thailand i dag. Thailand ble nr. 5 og Den Dominikanske Republikk kom sist.

Det ble kåret et All Star-lag. Det ser slik ut:
MVP: Fabiana Claudino (BRA)
Opplegger: Hitomi Nakamichi (JPN)
Diagonal: Gina Mambru (DOM)
Kanter: Saori Sakoda (JPN) og Onuma Sittirak (THA)
Midtspillere: Iuliia Morozova (RUS) og Pleumjit Thinkaow (THA)
Libero: Arisa Sato (JPN)

Du finner alt om turneringen her.

Legg igjen en kommentar