Publiserte artikler

Grand Champions i gang

Sheila Castro og Brasil overvant USA i første kamp. Foto: FIVB

Siden Japan ligger åtte timer foran oss i tid, er kampene i Grand Champions Cup i det fjerne østen allerede i gang. De to første kampene er ferdigspilt og har gitt 3-0 til vinnerne. Men i storkampen Brasil-USA satt settene langt inne for Brasil, som gikk seirende ut av bataljen. Begge de to første settene endte 26-24, før det siste ble litt klarere 25-20. Også kampen mellom Den Dominikanske Republikk og Thailand hadde jevnspilte sett, men det ble likevel 3-0 (25-23, 25-21, 25-23) til Den Dominikanske Republikk.

De to siste lagene i turneringen møtes kl. 11:10 norsk tid, og da tar hjemmelaget Japan mot Russland. Vi ser ikke bort fra at denne kampen også ender 3-0. Kampene i Grand Champions Cup både for kvinner og menn vises forøvrig på Eurosport og Eurosport 2. Japan-Russland går på Eurosport med sendestart kl. 11:05. Du finner hele sendeskjemaet her.

Hjemmesiden til Grand Champions Cup finner du her.

Legg igjen en kommentar