Publiserte artikler

Ny arrangør

Mange har nok fått med seg at det blir en god del landslagsaktivitet neste år. NVBF har meldt på begge seniorlagene til kvalifiseringen til EM i 2015. Og til EM i 2014 er både U19-jentene og U20-guttene påmeldt. På grunn av liten deltakelse i mesterskapene de siste årene, er alle de norske lagene ranket så lavt at de må inn i første kvalifiseringsrunde. Som kjent var da Norge blitt oppnevnt til å arrangere sine puljer både for U20-guttene og seniorkvinnene.

Nå kan vi imidlertid se på CEVs nettside der puljene er satt opp, at arrangementet av guttenes kvalifiseringspulje er overtatt av England, se her. Tidspunktet er fortsatt 3.-5. januar, og av de tre lagene Norge, England og Aserbajdsjan går to videre til andrerundekampene som spilles 24.-27. april. De norske NEVZA-mesterne bør ha gode sjanser for å ta en av de to plassene som gir videre spill. Hvor dette blir og mot hvem avhenger av plasseringen i England.

Vi vet ennå ikke hvor i England førsterundekampene skal gå. Vi vet heller ikke hvor de norske seniorkvinnene skal ha sitt hjemmearrangement der de skal møte Georgia, Latvia og Sverige i tiden 8.-11. mai. Vi vil komme tilbake med dette når vi vet det, og likeså hvor i Ungarn seniormennene skal spille og hvor i Sverige U19-jentene skal spille.

Legg igjen en kommentar