Publiserte artikler

Sterke russere

Konstantin Bakun var ustoppelig i Førde

Som ventet ble bjørnene fra Sibir for sterke da Førde VBK møtte Fakel Novy Urengoy til europacupkamp i et godt besatt Førdehus i går kveld. Men Førde gjorde på ingen måte en dårlig figur selv om kampen til slutt endte med tap 0-3 (18-25, 18-25, 14-25). Etter at de verste nervene hadde sluppet taket på stillingen 2-8 i første sett, sto Førdespillerne opp og ga gjestene god kamp, og bidro til topp stemning hos publikum. Spesielt hadde Lars Fredrik Tvinde en god kamp og viste at du kan komme langt i volleyball selv om du ikke er to meter høy. Kampens store spiller var likevel på motstanderlaget. Konstantin Bakun, 28 år gammel, 204 cm høy og med landskamper for Ukraina, viste fram server og angrep som aldri før er vist i Norge, og han overskygget fullstendig sine mer navngjetne kolleger som Vermiglio, Spiridonov og Winiarski.

Du kan lese mer om festforestillingen i Firda her, hos NRK Sogn og Fjordane her, og på Førdes hjemmeside her. Poengliga fra kampen finner du her.

Legg igjen en kommentar