Publiserte artikler

Stod og Nyborg puljevinnere

Stod Volley og Nyborg VBK har vunnet sine puljer i det nordiske klubbmesterskapet, NCC, og er dermed klare for sluttspillet helgen i jmånedsskiftet anuar/februar neste år. Mens Nyborg vant sine to kamper i Randers, senest med 3-0 (25-23, 25-22, 25-18) mot vertslaget Randers Novo, kom Stod skjevt ut i sin pulje og tapte sin første kamp mot Brøndby. Men etter at Brøndby tapte sin neste kamp mot Engelholm, hadde Stod alt i egne hender da de i dag møtte Engelholm. Og med klare 3-0 (25-15, 25-9, 25-20) var førsteplass i puljen sikret.

Det er også mulig at Oslo Volley går videre som beste toer, men er ikke utregningene gjort ferdig.

For de tre andre herrelagene, Førde, NTNUI og Randaberg, er imidlertid NCC ferdigspilt for denne gang. Lagene som har kvalifisert seg til sluttspillet kan nå søke om å få arrangere dette. Avgjørelsen blir trolig tatt i løpet av de nærmeste to ukene. Alle resultatene finner du her.5

Legg igjen en kommentar