Publiserte artikler

Ett lag i hovedrunden

Cindy Treland fikser en ball i forsvar mot Canada. Foto: FIVB

Det franske laget med Adelin-Longuet ble dessverre for sterkt for Janne Kongshavn Hordvik og Victoria Faya Kjølberg i den avgjørende kampen om å komme inn i hovedrunden i Phuket Open, les Jannes kommentarer her. Dermed er Norge der representert bare med Cindy Treland og Janne Pedersen. I puljespillet der skal de først møte Agatha-Antonelli fra Brasil kl. 8:20. Det er den eneste kampen de spiller i dag. I morgen møter de først Broder-Valjas fra Canada kl. 03:00 norsk tid, deretter de svenske Grawender-Lundqvist kl. 7:30. Svenskene er med i hovedrunden selv om de tapte sin avgjørende kamp i kvalifiseringen. Men de er da kommet med som såkalte lucky losers siden et lag i hovedrunden ikke møtte.

Resultatene fra hovedrunden finner du her.

Legg igjen en kommentar