Publiserte artikler

Norske e-cupdommere

Tim Kaaber dømmer europacup i dag

Det er ikke bare spillere fra Norge som er i aksjon i europacupene. Med norske klubber som deltar, blir det også mer aktivitet for de norske dommerne med internasjonalt sertifikat. En av dem har allerede fått testet nivået. Andreas Myredal var førstedommer i en herrekamp i CEV-cupen mellom finske Tiikerit Kokkola og MOK Djerdap Kladovo fra Serbia forrige onsdag, en kamp som endte 3-2 til hjemmelaget.

Neste norske dommer ut er Tim Kaaber, som i dag skal være andredommer mellom SVS Post Schwechat fra Tyskland og A.E.K. Aten. Dette er en kvinnekamp i CEV-cupen. I samme cup og klasse skal Geir Vestbø være andredommer i morgen i kampen mellom LP Salo fra Finland og Kanti Schaffhausen fra Sveits, for øvrig et lag Hanne Haugen Aas spilte for forrige sesong og dermed i stor grad hjalp til europacupplass med andreplassen de da fikk.

I neste uke og senere venter flere oppdrag for de fem internasjonale dommerne Norge har, i alt blir det norske i sving 11 ganger i høst. Du kan se hvilke oppdrag som venter her.

Kommentarer (5)