Publiserte artikler

Nyborg utslått

Ask Helland-Hansen fikk stort angrepsansvar mot Grodno. Foto: Frode Andersen

Det hviterussiske laget Kommunalnik Grodno vant begge europacupkampene mot Nyborg i Haukelandshallen i helgen. Dermed blir det Grodno som får møte Draisna Dynamo Apeldoorn fra Nederland i cupens andre runde. Disse kampene skal gå i uke 45 og 48 som midtukekamper. Du kan lese artikler om Nyborgs kamper på NVBFs hjemmeside her og her, på Nyborgs hjemmeside her og på Nyborgs Facebooksider her.

To norske lag har europacupkamper i andre runde. Det er Førde, som møter et virkelig langveisfarende lag i Fakel Novy Urengoy. Førde starter med hjemmekampe 6. november. Til bortekampen langt øst i Sibir, må de reise en mandag og kommer da hjem fredag. Stod er det andre norske laget i andre runde. De starter borte 20. november, hjemmekamp rundt en uke senere, dato ikke bestemt ennå. Motstanderne kommer fra Hellas, O.P.E. Rethymno.

Kommentarer (1)