Publiserte artikler

EM-kamper i Norge

Etter at puljene i kvalifiseringen til EM for seniorer i 2015 og EM for junior U20/U19 var trukket i går, ble det avholdt møter der det ble avgjort hvor kvalifiseringspuljene skal avvikles. Utfallet av disse ble at to av kvalifiseringspuljene i første runde skal foregå i Norge. Det er kvinnenes pulje i seniorklassen, der de andre lagene er Sverige, Georgia og Latvia, og det er gutter U20, hvor Norges motstandere er Aserbajdsjan og England. Hvor i Norge disse kampene skal spilles, blir avgjort av NVBF på et senere tidspunkt.

Norges seniormenn skal spille sine førsterundekamper i Ungarn, der de i tillegg møter Bosnia & Herzegovina og Sveits, mens jentenes U19-lag skal til Sverige og spille mot vertskapet, samt Latvia og England.

Hele trekningen finner du her, der du også kan se hvor de norske lagene vil spille sine eventuelle andrerundekamper.

Kommentarer (1)