Publiserte artikler

Volleyballbilder

Ragnhild Aas og Janne Kongshavn Hordvik er med i den nye bloggen. Foto: Raymond Wardenær

Mange har nok fått med seg at tidligere informasjonskonsulent i volleyballforbundet, Raymond Wardenær, er en svært dyktig fotograf, noe blant andre denne siden har hatt nytte av. Flere har også oppdaget at Raymond har en blogg der han har lagt ut bilder han har tatt gjennom et langt liv. I og med den store volleyballinteressen hans, har mange av bildene vært fra nettopp denne idretten, både slike som er fotografert relativt nylig og slike som har vært lagret noen år. Nå har Raymond valgt å øke andelen bilder fra volleyball enda mer, og det gjør han ved å skille ut disse i en egen blogg, Volleyball through the lens, se her. Den andre fotobloggen hans finner du her.

Legg igjen en kommentar