Publiserte artikler

Hjemreise

Ikke mange nok vellykkede angrep fra Geir mot grekerne. Foto: FIVB

Heller ikke det tredje norske laget i Xiamen Grand Slam, Geir Sindre Eithun og Iver Andreas Horrem, fikk noen suksess i årets siste grand slam i sandvolleyball. I dag tapte de sin tredje kamp av tre mulige i puljespillet, og dermed er det bare å pakke snippesken og dra hjem til trening i et høstmørkt Norge med en 25. plass i bagasjen. Dagens motstandere var grekerne Kotsilianos-Zoupanis, et lag som tok seg inn i hovedrunden via kvalifiseringen. Kotsilianos-Zoupanis vant dagens kamp 2-0 (21-15, 21-17). Resten av turneringen følger du her.

Det gjenstår nå to turneringer i år på FIVBs internasjonale kalender, begge Open-turneringer. Turneringen i Xiamen var også opprinnelig Open, men ble omgjort til Grand Slam etter at et par turneringer ble avlyst. De to som gjenstår er Phuket Open, som bare er for kvinner og som starter kommende tirsdag. Den andre er Durban Open og er for både kvinner og menn i tiden 11.-15. desember.

Legg igjen en kommentar