Publiserte artikler

Tungt i Xiamen

Østerrikes blokk stopper Janne Pedersen. Foto: FIVB

De tre norske lagene som deltar i årets siste grand slam i sandvolleyball, Xiamen Grand Slam, har ikke hatt noen lystelig åpning på turneringen. I går spilte Daniel Bergerud og Svein Solhaug en jevn kvalifiseringskamp mot østerrikerne Peter Eglseer og Felix Koraimann. Med seier her ville de norske vært inne i hovedturneringen. Dessverre ble det tap 1-2 (21-16, 22-24, 13-15) for de norske, og dermed sluttspilt i Kina for denne gangen. Tidlig sorti også for Cindy Treland og Janne Pedersen. Også de ville trengt å vinne bare en kamp for å gå til hovedrunden, men med 0-2 (17-21, 13-21), også de for et østerriksk lag, Barbara Hansel-Bianca Zass, er de ute av turneringen.

De som fortsatt henger med er Iver Horrem og Geir Eithun. De er kvalifisert inn i hovedrunden i kraft av poengene de har oppnådd tidligere i år. Men den første kampen der ga ikke særlig oppløftende resultat. Canadierne Chaim Schalk og Ben Saxton vant enkelt 2-0 (21-15, 21-9). Neste kamp for Horrem-Eithun er kl. 8:50. Da møter de Herrera-Gavira fra Spania. Siste puljemotstandere, som de møter i morgen, er Kotsilianos-Zoupanis fra Hellas. Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar