Publiserte artikler

Europacupstart

Så er det fullt kjør i europacupene igjen. Disse ble innledet sist lørdag med to kamper i første runde av Challenge Cup. I denne cupen er det bare tre oppgjør, alle i klassen for menn. I det tredje er Nyborg aktør med Kommunalnik Grodno fra Hviterussland som motstander. De to lagene er imidlertid blitt enige om å spille begge kampene i Bergen, og i henhold til reglementet skal de da gå kommende helg.

Men Challenge Cup er uansett rangert lavest av de tre europacupene. De to andre, CEV-cupen og den mest prestisjetunge, Champions League, har sine første kamper i dag. Denne cupen har nå fått navnet 2014 CEV DenizBank Volleyball Champions League etter at tyrkiske DenizBank har kjøpt rettighetene til å være tittelsponsor for de kommende tre sesongene, les her.

Det spilles fire kamper i begge klassene i Champions League i dag, de resterende vil gå i morgen og torsdag. Som kjent er det 28 lag i klassen for menn og 24 i klassen for kvinner, og disse er delt opp i puljer på fire. Du finner oppsett og resultater her. Laola1.tv vil vise de aller fleste kampene, følg med her.

 

Legg igjen en kommentar