Publiserte artikler

Semifinaler i klubb-VM

De fire semifinalistene i VM for klubblag er nå klare, og dermed er det ferdigspilt for de fire resterende lagene. I pulje A gikk noe overraskende argentinske UPCN til topps foran Italias vinnere de fire foregående sesongene, Diatec Trentino. Det interne oppgjøret vant UPCN med 3-2. På de neste plassene kom Panasonic Panthers fra Japan og Kalleh fra Iran.

I pulje B kom Lokomotiv Novosibirsk fra Russland på førsteplass med 7 poeng, det samme som Sada Cruzeiro fra Brasil hadde. Men siden Novosibirsk ikke hadde tapt, topper de tabellen. Puljetreer ble Club Sportif Sfaxien fra Tunisia, La Romana fra Den Dominikanske Republikk ble nr. 4.

Dermed går den første semifinalen mellom Novosibirsk og Trentino. Kampen spilles kl. 20:30 norsk tid og vises på laola1.tv. Kl. 23:00 går så den andre semifinalen mellom UPCN og Sada Cruzeiro. Mesterskapets hjemmeside er her, og mesterskapet avvikles i Betim i Brasil.

Legg igjen en kommentar