Publiserte artikler

Loftesnesdebut

Som de fleste volleyballinteresserte vet, skiftet sogndølen Mathias Loftesnes klubb foran denne sesongen. I stedet for å kombinere eliteseriespill for Førde med jobb, livnærer han seg denne sesongen ved å være fulltidsprofesjonell volleyballspiller i den belgiske klubben Volley euphony Asse-Lennik. Dette er en av de ledende volleyballklubbene i Belgia. Laget ligger alltid høyt plassert i den belgiske eliteserien, og for et par sesonger siden var de også kvalifisert til å spille i Champions League. Sist sesong ble laget imidlertid bare nr. 5 i Belgia, noe som førte til at blant andre Mathias ble hentet til klubben for å forsterke laget.

Etter som Belgia deltok i EM-sluttspillet, Lenniks opplegger er den ene landslagsoppleggeren, kom sesongen sent i gang også der. Men som i Norge var det sesongstart i går, og for Mathias og laget hans startet det på beste måte. VDK Gent ble slått 3-0 (25-14, 25-17, 25-20), og ifølge NRK Sogn og Fjordane var Mathias kampens dominerende spiller. Les mer her.

Legg igjen en kommentar