Publiserte artikler

Eliminasjonsspill

Horrem blir blokket ned av Ranghieri. Foto: FIVB

Andre dag i São Paulo Grand Slam ble ikke like vellykket som første for Iver Horrem og Geir Eithun. De tapte begge sine kamper mot de to italienske lagene Nicolai-Lupo og Tomatis-Ranghieri med 0-2, henholdsvis 23-25, 8-21 og 17-21, 16-21. De har likevel gått videre til første runde i eliminasjonsspillet på innbyrdes oppgjør med de regjerende verdensmesterne Brouwer-Meeuwsen fra Nederland, som de slo første dag. Disse vant også en kamp, men det var ikke nok til å gå videre. De to italienske lagene vant begge to kamper. Laget som topper tabellen var de lavest seedete Tomatis-Ranghieri. De går dermed direkte til andre utslagsrunde.

I sin førsterundekamp skal Iver og Geir møte Grimalt-M. Grimalt fra Chile, et lag som kom inn i hovedrunden fra kvalifiseringen, men som har slått bl.a. brasilianerne Vitor Felipe-Evandro, og på ingen måte er ufarlige. Kampen spilles kl. 15:30. Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar