Publiserte artikler

Trentino vant

De tyrkiske supercupvinnerne Halkbank Ankara. Foto: tvf.org.tr

Overraskende nok måtte Lube Banca Macerata gi tapt for Diatec Trentino i den italienska supercupen i går. Selv med internasjonale stjerner som italienerne Zaytsev, Parodi og Kovar, serberne Podrascanin og Stankovic, samt polakken Kurek på laget, måtte Macerata tåle at Trentino vant 3-0 (25-23, 25-23, 2-21). Nå er ikke Trentino heller ikke uten internasjonale storheter. Opplegger Suxho, som har mange landskamper for USA, ble kåret  til MVP, og bulgareren Sokolov fortsetter å vise at han blir å regne med denne sesongen. Og Italias solide midtspiller Birarelli trekker heller ikke ned. Ting tyder ellers på at Maceratas nye opplegger Baranowics ikke får det helt lett etter overgangen fra Modena. Lagets forrige opplegger, Travica, burde ikke være så vanskelig å erstatte, så ting vil nok gå seg til etter hvert. Det vil det nok også gjøre for publikums del. Det virket ikke som om hjemmetilhengerne hadde særlig forhåndstro på sitt nye lag, for bare 2.800 var møtt opp i PalaTrento.

Om det ikke ble favorittseier i Italia, gikk den tyrkiske supercupen mer som ventet. Halkbank Ankara slo Arkas Izmir 3-0 (25-16, 26-24, 25-23). Kaziyski hos Ankara ble MVP og tok også flest poeng. Raphael og Juantorena var de to andre tidligere Trentinospillerne som fikk delta, mens Izmir brukte utlendingene Urnaut, Sivula og Perrin.

Legg igjen en kommentar