Publiserte artikler

God Brasil-start

Geir er høyt i blokk for å stoppe Meeuwsen. Foto: FIVB

Iver Horrem og Geir Eithun har startet São Paulo Grand Slam på beste måte. I kampen de spilte i går ble de regjerende verdensmesterne Alexander Brouwer-Robert Meeuwsen fra Nederland slått 2-0 (21-19, 22-20). Brouwer-Meeuwsen er sjetteseedet i denne turneringen, mens Horrem-Eithun er seedet som nr. 22. Mens kvinnene spilte to kamper i puljespillet i går og skal spille en i dag, vil det være motsatt for mennene. Iver og Geir skal møte to italienske lag i dag. Først Nicolai-Lupo kl. 14:40. Disse er seedet som nr. 11 i turneringen. Siste puljemotstandere blir Tomatis-Ranghieri, 27-seedet, kl. 23:50. Selv om Eithun-Horrem har startet godt, bør de likevel vinne minst en kamp til for å være sikret eliminasjonsspill. Du finner alle resultatene her, og du kan lese mer om mennenes første dag her.

I kvinnenes turnering kom en del overraskende resultater. Du kan lese her.

Legg igjen en kommentar