Publiserte artikler

São Paulo Grand Slam

Etter at det internasjonale sandvolleyballsirkuset har hatt pause i Grand Slam-turneringene siden august, står nå to nye turneringer for tur før juleferien. Den første av disse starter i dag og går i São Paulo i Brasil og er for både kvinner og menn. Det kan se ut som om mange av spillerne allerede har begynt å forberede vinterpausen, for turneringene er ikke fylt opp. Hovedrundene er fulltegnet, men hos kvinnene deltar 17 lag i kvalifiseringen, mens det er plass til 24, hos mennene skal 18 lag kjempe om de åtte ledige hovedrundeplassene.

Bare ett norsk lag har tatt turen sørvestover havet til våren i Brasil. Det er Iver Andreas Horrem og Geir Sindre Eithun. De går direkte til hovedrunden og starter dermed sine kamper i morgen. Turneringens hjemmeside er her. De første kvalifiseringskampene starter kl. 14:00 i dag. Laola1.tv streamer kamper. Om de tillates vist i Norge finner du ut her.

Legg igjen en kommentar