Publiserte artikler

Ny ranking

Etter at de kontinentale mesterskapene har blitt avviklet rundt om i verden, har FIVB oppdatert rankingen for seniorlandslagene. Disse viser ingen forandring i de tre øverste plasseringene hos mennene, der forrige liste ble utarbeidet i juli. Fortsatt leder Brasil foran Russland og Italia, mens USA nå er på fjerdeplass på bekostning av Polen. Hos kvinnene er det uforandret på de elleve øverste plassene i forhold til septemberrankingen. Brasil, USA, Japan Italia og Kina topper fortsatt.

De norske seniorlandslagene har ikke hatt noen aktvitet som påvirker poengene. Likevel har de norske mennene avansert åtte plasser og er nå nr. 96 av 143 land på listen, mens kvinnene har falt en plass og deler 113. og sisteplass (totalt 131 land). Du finner hele rankingen for menn her, for kvinner her.

Legg igjen en kommentar