Publiserte artikler

To sølv i Göteborg

Det ble norsk sølv i begge klassene i NEVZA Sweden Beach da finalene ble spilt i Göteborg i dag. I klassen for menn tapte Morten Kvamsdal og Øivind K. Hordvik 1-2 (20-22, 21-13, 11-15) for Olesen-Kildegaard fra Danmark. Og danskene hadde ingen lett vei til gullet. Allerede i andre runde tapte de 0-2 (9-21, 20-22) for de senere norske bronsevinnerne Jonas Kvalen-Lars Fredrik Tvinde. Bronsefinalen ble forøvrig ikke spilt, etter som Andreas Takvam-Runar Torsvik Sannarnes måtte melde skadeforfall både til den og til semifinalen.

I kvinneklassen var det Cindy Treland og Janne Pedersen som sikret norsk sølv. Det svenske toppseedete paret Grawender-Lundqvist ble for sterke i finalen og vant 2-0 (21-16, 21-19). De andre norske kvinnelagene som deltok i turneringen endte som nr. 7 (Hjortland-Sannarnes) og 9 (Kongshavn-Kjølberg). Alle resultatene i kvinneklassen er her.

I mennenes klasse ble det ellers femteplasser til Bergerud-Solhaug og Usken-Kjemperud, så ingen tvil om at det var stor norsk dominans i klassen for menn, men den aller gjeveste medaljen gikk altså til Danmark. Alle resultatene er her. Den svenske hjemmesiden fra turneringen finner du her.

Legg igjen en kommentar