Publiserte artikler

Solid i NEVZA

De norske mennene som deltar i den innendørs sandvolleyballturneringen i Göteborg, NEVZA Sweden Beach, har gjort det sterkt så langt. Når fjerde runde skal spilles senere i dag, er alle de fire lagene norske. To norske lag er med andre ord garantert semifinaleplass. De som spiller mot hverandre i fjerde runde er Morten Kvamsdal-Øivind Hordvik mot Andreas Takvam-Runar Torsvik Sannarnes og Jonas Kvalen-Lars Fredrik Tvinde mot Daniel Bergerud-Svein Solhaug. Laget som er førsteseedet i turneringen, Geir Eithun-Iver Horrem, tapte 1-2 for Kvalen-Tvinde i tredje runde, så de vil få en lengre vei til en eventuell finale. Så langt er ellers bare tre av de ti norske herrelagene slått ut av turneringen. Du finner resultatene her.

Hos kvinnene er det Cindy Treland-Janne Pedersen som gjør det best av de tre norske lagene. De har ikke tapt så langt og skal spille tredje runde i dag. Slår de sine finske motstandere Lahti-Parkkinen er de klare for semifinale i morgen. De to andre norske lagene, Ane Guro Tveit Hjortland-Irmelin Torsvik Sannarnes og Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjølberg, henger i skrivende stund fortsatt med, men har måttet tåle et tap. Kvinnenes resultater finner du her.

Kommentarer (1)